Om anestesisjuksköterska.se |

Oberoende webbplats för anestesisjuksköterskor

Om anestesisjuksköterska.se

Välkommen till anestesisjuksköterska.se, anestesisjuksköterska.se är en site som riktar sig till anestesisjuksköterskor och specialistutbildningsstudenter inom anestesi. Siten erbjuder nyhetslänkar och pressmeddelanden inom anestesi, vi har också karriärservice med tips om utbildningar och kurser liksom dagligen uppdaterade lediga jobb för anestesisjuksköterskor. I vårt anestesiarkiv kan du finna olika länkar till vårdrutiner och PM från ett rikt antal webbplatser med anestesiologisk inriktning. 95% av våra besökare kommer från Sverige, våra övriga besökare har internationellt ursprung.

Anestesisjuksköterska.se startades 2010 av Daniel Pettersson, som var specialistsjuksköterskestudent inom anestesi vid Örebro Universitet och som idag arbetar vid anestesin på Centralsjukhuset i Karlstad. Anestesisjuksköterska.se är en informationsplats om yrket som anestesisjuksköterska med aktuellt nyhetsflöde och de senaste jobben för anestesisjuksköterskor i Sverige.

På siten ska besökaren också kunna finna klinisk information via vårt länkarkiv - "anestesiarkivet" som dirigerar besökaren vidare till externa siter inom anestesi. Siten är ny och utvecklingsarbete sker löpande.

 

anestesisjukskoterskase-a4-annons.jpg

 

Hälsningar

Daniel Pettersson - Anestesisjuksköterska och ansvarig utgivare av anestesisjuksköterska.se

daniel-anestesi1.jpg
anestesisjukskoterska-dokumentlogo.gif
 

Kontaktuppgifter

Postadress
Anestesisjuksköterska.se
Laxvägen 9, 
Postnummer
66340
Postadress
HAMMARÖ
Land
Sverige, Sweden
 
Tel
Int:+46 704-058006
SE:     070-4058006
 
E-post
anestesisjukskoterska.se@gmail.com
 
 
Har du frågor ? Skicka dina funderingar med kontaktuppgifter enligt nedanstående kontaktformulär:

 

Kontaktformulär


(Lämna tom)

 

 

Om anestesisjuksköterska.se |